Sarıyer-Kocaelispor maçının hakemi endişe yarattı!

Kocaelispor'un 27 Ocak Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçının hakemi belli oldu. Karşılaşmaya bu sezon orta hakemlik tecrübesi daha az olan Onur Bingöl'ün atanması endişe yarattı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Kocaelispor, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Sarıyer maçının hakemi belli oldu.

Maça Orta Hakem olarak Onur Bingöl atandı!

Kocaelispor, 27 Ocak Çarşamba Günü Saat 13:00'de deplasmanda Yusuf Ziya Öniş Stadında karşılaşacağı Sarıyer maçının hakemi Onur Bingöl olarak açıklandı.

Ankara Bölgesi, Klasman Hakemi olan Onur Bingöl'ün yardımcılıklarını Ejder Yapıcı ve Buğra Can Semercioğlu olurken karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Burak Demirkan görev yapacak.

Daha çok Dördüncü Hakem olarak görev yaptı!

Sarıyer-Kocaelispor maçını yönetecek Onur Bingöl, daha çok 3. lig maçlarında orta hakem olarak görevlendirildiği bilgisine ulaşılırken Bingöl'ün görevlendirildiği 2.Lig ve 1.Lig maçlarında ise daha çok dördüncü hakem olarak görev verilmesi endişeleri arttırdı.

İkinci yarıya yeni teknik direktör ve önemli transferlerle giren Kocaelispor, Sarıyer maçına oldukça iddialı hazırlanırken karşılaşmaya orta hakem olarak son iki ayda çok fazla orta hakemlik yapmayan bir hakemin atanması endişe yarattı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN