Gökdeniz Bayrakdar için 15 milyon istediler!

Sezon başında Gökdeniz Bayrakdar'ı Kocaelispor'dan 1 milyon lira gibi küçük bir bedelle kadrosuna katan Antalyaspor, Gökdeniz Bayrakdar için ara transfer döneminde Trabzonspor'dan 15 milyon lira bonservis bedeli istedi.

Ara transferin son günü olan 1 Şubat Pazartesi gününe kadar transferde görüştüğü oyuncularla ilgili çalışmalarını sonlandırmak isteyen Trabzonspor, Antalyaspor'un genç futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar'a kancayı taktı.

Kocaelispor'da forma giydiği geçen yıl da Gökdeniz Bayrakdar'a talip olan Trabzonspor, bu transferden son anda vazgeçmişti. Antalyaspor'da ortaya koyduğu futbolla büyük takımların gözdesi haline gelen 20 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar'ın Trabzonspor'a transferinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Gökdeniz Bayrakdar'ın formasını giydiği Antalyaspor'da yönetim daha önce istifa etmiş ve transfer tahtası da kapatılmıştı. Önemli kaynaktan edilen bilgilere göre Gökdeniz Bayrakdar'ın Trabzonspor'a transferinden gelecek para ile transfer yasağını kaldırmayı düşünen Antalyaspor'un da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Antalyaspor'un Gökdeniz Bayrakdar için Trabzonspor'dan 15 milyon lira istediği ve pazarlıkların sürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor.

Bu arada Antalyaspor'dan Trabzonspor'a transferi konuşulan İzmit'in çocuğu Gökdeniz Bayrakdar, Antalyaspor'da 41 numaralı formayı giyiyor.

.

Bakmadan Geçme