Eski yandaştan İzmit Belediyesi'ne bir iftira daha!

İzmit Belediyesi'nin kendilerinden başka bir haber sitesine reklam vermesinden rahatsız olan Kocaeli'de yayın yapan yerel bir haber sitesi yaptığı iftira haberlerle Başkan Fatma Kaplan Hürriyet'i karalama kampanyası düzenledi.

Eski patronuma reklam verme yoksa...!

Fatma Kaplan Hürriyet'in başkanlığa geldiği günden sonra belediyeden aldığı reklam paraları ile ihya olan Kocaeli'de yayın yapan yerel bir haber sitesi şimdilerde İzmit Belediyesi ile Başkan Fatma Kaplan Hürriyet hakkında karalama kampanyası düzenledi.

İzmit Belediyesi'nin eski patronuna reklam vermesinden rahatsız olduğu öğrenilen yerel haber sitesinin sahibesi bu yüzden İzmit Belediyesi'ne ve Başkan Hürriyet'e karşı tavır almış durumda...

Yalan haber ile ilgili olarak İzmit Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Yerel basın kuruluşunda 12 Şubat tarihinde yayınlanan “İzmit Belediyesi, Semerkand’a nefes aldırdı!” manşeti ve altında yazılan “Menzil tarikatına bağlı Semerkand’ın Yenidoğan-Serdar Mahallesi’nde bulunan dergahının havalandırma sorununa İzmit Belediyesi çare oldu”  haberi kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 
İzmit ilçemizin Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan ve Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Yenidoğan Tezcan Mescidi’nin ilgilileri, mescidin havalandırmasıyla ilgili sorunu hakkında belediyemize başvurmuş, cemaatin yaşadığı sıkıntı görülerek talepleri yerine getirilmiştir. 
Bir önceki belediye başkanı döneminde de yaşanan ve o tarihlerde çözülmeyen havalandırma sorununu çözdüğümüz için mescit görevlileri tarafından Belediye’mize teşekkür edilmiştir. 
Söz konusu basın kuruluşunda yer alan haberde yazıldığı gibi Semerkand Dergahı’nın değil, aynı binayı paylaşan ve aynı zamanda resmi bir kurum olan İzmit Müftülüğü’ne bağlı Yenidoğan Tezcan Mescidi’nin havalandırma sistemidir. Semerkand ile bir ilgisi bulunmamaktadır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Bakmadan Geçme