Genç Başkan'dan Edirne çıkarması

İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Edirne'ye yaptığı ziyarette Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner'i ziyaret etti, Edirnespor'un maçlarını oynadığı 25 Kasım stadyumunu inceledi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Yaptığı başarılı çalışmalar ile futbol dünyasında takdir toplayan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Edirne'ye yaptığı ziyarette önemli görüşmeler yaptı. 3.Lig 1'inci gurupta mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol takımı Başkanı Savaş Üner'i ziyaret eden İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, kulübün formasını hediye etti. Edirnespor Başkanı Savaş Üner tarafından verilen formayı alan Genç Başkan Özgür Subaşı, "Edirnespor'un başarılarını izliyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Yanlarında olduklarımı göstermek için bu ziyareti yaptım. Çok olumlu geçen görüşmemizde kulüplerin sorunlarını masaya yatırdık ve son gelişmeleri değerlendirdik. Pandemi döneminde kulüplerimizin ve yöneticilerin yaşadığı sıkıntıları paylaştık. İnanıyorum ki Edirnespor her geçen hafta grafiğini daha da yukarıları taşıyacaktır." dedi.Edirnespor'un maçlarını oynadığı 25 Kasım Stadyumuna giden ve Stadı inceleyen İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, "Edirnespor'un sahası son yapılan çalışmalar ile oldukça iyi bir duruma getirilmiş. Tabii yeni bir stadyum yapılması gerekiyor." dedi.
Edirne programında Edirne Ciğeri yeme imkanı da bulan Genç Başkan Özgür Subaşı, gösterdiği misafirperverlik için Edirnespor Başkanı Savaş Üner'e teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN