İYİ Parti Körfez Kadınlarından bir ilk!

İYİ Parti Körfez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanı Aynur Vergili ve yönetimi, Halkla İlişkiler Birimi'ni kurarak Körfez'de uygulanacak olan 'Kadın İletişim Masası' proje ile bir ilke imza attılar.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

İYİ Parti Körfez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanı Aynur Vergili ve yönetimi, Halkla İlişkiler Birimi'ni kurarak Körfez’de uygulanacak olan “Kadın İletişim Masası” proje ile bir ilke imza attılar.

“Kadın İletişim Masası” projesinin tanıtımı için bir araya gelen Körfez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanı Aynur Vergili ve yönetimi, ilçe binasında İl Kadın Politikalar Sorumlu Başkanı Pelin Döngel ile bir araya geldi.

''Kadınlarımız için çözüm ve umut kapısı olacaktır”

Yeni projenin tanıtımı yönetim tarafından heyecanla açıklanırken, projenin İYİ Parti’ye olan inanç ve güveni arttıracağı, Körfez’in kadınların sesi olarak ilk başlatacağı belirtildi. Projenin tanıtım sunumunu yapan Aynur Vergili, “Kadın İletişim Masası 17 Mart 2021 gününden itibaren devreye girecek. Hafta içi her Çarşamba günü saat 12.00 ile 17.00 arasında kadınların sorunları ve dertleri dinlenecek. Tespit edilen konular için çözüm yolları aranacak ve bu proje ile partimiz dertlerini kimseye açamayan kadınlarımız için çözüm ve umut kapısı olacaktır” dedi.

Körfez’den sonra 12 ilçede de uygulanacak

Çok beğenilen ve ülke genelinde ilk olan projenin, Körfez’den sonra 12 ilçe de uygulanmaya başlayacağı belirtildi. Toplantıda ayrıca, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanlık bünyesinde Halkla İlişkiler Birimi kurulduğu ve başkanlığına da İlkay Çetinkaya’nın getirildiği açıklandı. Örnek projenin de bu birim tarafından yürütüleceği açıklandı.

İYİ Parti'ye 30 yeni üye!

Saha çalışmalarında ağırlıklarını hissettirmeye başlayan İYİ Partili kadınlar, yönetim ve görev dağılımı, oluşturulan birimleri gösteren resimli pano hazırladılar ve bunu toplantıya katılan İlçe Başkanı Cahit Sürüm’e teslim ettiler. Panoyla birlikte, yönetim tarafından partiye kazandırılan 30 yeni üyenin formları da teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN