Hürriyet Gazetesi'nden bir ayrılık daha!

Hürriyet Gazetesi'nde ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de usta gazeteci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hürriyet Gazetesi'nden ayrıldığını duyurdu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Hürriyet'ten ayrıldığını duyurdu. Semercioğlu, uzun yıllardır Hürriyet'in kadrosunda yer alıyordu.

Semercioğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bir klasik Hürriyet fotosu da benden  Sonunda el sıkıştık, her konuda anlaştık ay sonu itibariyle Hürriyet'le yollarımızı ayırıyoruz...

Sonunda diyorum çünkü uzun bir süredir yazı yazmadan Hürriyet kadrosunda olmaya devam ediyordum... Bu hem gazete hem benim için bir külfete dönmüştü...

Kardeşim Selim Akçin'le Hürriyet'in Cağaloğlu binasında işe başlarken 20'li yaşların başında üniversite öğrencisiydik... Rüzgar kanatlı atlılar gibi geçti yıllar... 3 patron, 6-7 genel yayın yönetmeni gördük... Ha o magazin müdürü olarak görevinin başında sadece son gün hatıra karesi çekelim dedik.

Bundan sonra ne mi yapacağım... 1988'den beri yaptığımı; Gazetecilik ve televizyonculuk... Yani en iyi bildiğim işi... Öptüm sizi..."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN