Karamürselli Merih için 40 milyon euro isteyecekler!

Juventus'tan ayrılık ihtimali en kuvvetli isim olarak gösterilen milli futbolcumuz Merih Demiral'ın 40 milyon euroya Premier Lig'e transfer olacağı iddia edildi.

Andrea Pirlo ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına eski teknik direktör Massimiliano Allegri'yi getiren Juventus, transfer çalışmalarına da hız verirken yeni sezon için de kadroda önemli değişikliklere gidileceği iddia edildi.

Kadroda ciddi bir operasyon yapmayı planlayan siyah-beyazlı ekipte gündem Merih Demiral...

Merih için 40 milyon euro isteyecekler iddiası!

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Juventus, 23 yaşındaki milli futbolcunun satışına onay verdi. Merih'ten en az 40 milyon euro gelir elde etmek isteyen siyah-beyazlı kulübün, Bonucci ve Chiellini'ye alternatif olarak artık Merih'i görmediği kaydedildi.

Merih, Premier Lig'e gidecek iddiası!

Özellikle Premier Lig ekiplerinin yakın markajında olan Merih'i elden çıkaracak olan Juventus, milli futbolcunun alternatifini Fiorentina'da buldu. Fiorentina'nın 23 yaşındaki stoperi Nikola Milenkovic'e kancayı takan Juventus'un, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Sırp savunmacıyı 10 milyon euro civarı bir bonservis bedeline kadroya katmayı planladığı ifade edildi.

Bakmadan Geçme