Engelli öğretmenlerin sesi oldu!

Atanamayan engelli öğretmen Ahmet Yasin Avcı, atanamayan 2511 engelli öğretmenin sesi oldu

Haziran ayında yapılması beklenen ama halen daha Milli Eğitim Bakanlığından engelli öğretmen atamalarıyla ilgili bir açıklama yapılmamasını ataması yapılmayan engelli öğretmen Ahmet Yasin Avcı süreci değerlendirdi.

Avcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

'Biz atanamayan 2511 engelli öğretmeniz. Haziran ayında toplam engelli öğretmen sayımız olan 2511 kişinin atanmasını istiyoruz. Fakat Haziran ayı gelmesine rağmen Milli Eğitim Bakanlığından bir açıklama gelmemesi bizi çok üzüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından haziran ayı bitmeden 2511 engelli öğretmene 2511 kontenjan verileceğine inancımız tam.

ENGELLİ BİR KİŞİNİN ANLAYABİLECEĞİ BİR DURUMDUR

Maddi olarak bir gencin ailesinin eline bakması zor durumdur. Fakat engelli bir gencin maddi olarak ailesinin eline bakması sadece engelli bir kişinin anlayabileceği bir durumdur diye düşünüyorum

Düşünün ki engellisiniz ve ayakta birazcık durduğunuzda hemen yoruluyorsunuz. Bedenen elimden bir şey gelmiyor gelse pazarda limon satarım.

İnsanların sesini duyurması ne kadar zormuş. Halbuki yanlış bir şey istemiyoruz. Klasikleşmiş cümlenin uygulanmasını istiyoruz Engelleri birlikte kaldıralım. Sizce çok mu bir şey istiyoruz?'

Bakmadan Geçme