Bakan Koca il il vaka sayılarını açıkladı! İşte Kocaeli'de son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaştı. 'Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor' diyen Bakan Koca, vaka sayısı en çok azalan 10 şehrin ismini de paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, illerde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaştı.

“Aşı ile bitecek”

Bakan Koca, paylaşımında, “Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor. Aşı ile bitecek” ifadelerini kullandı.

Vaka sayısı en çok azalan iller!

Sağlık Bakanı Koca, son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illeri de duyurdu. Koca’nın açıklamasına göre, Bilecik, Karaman, Malatya, Kastamonu, Isparta, Afyonkarahisar, Kırıkkale, Bartın, Burdur ve Kilis vaka sayısı en çok azalan iller oldu.

İşte Kocaeli'de son durum!

5-11 Haziran tarihleri arasında Kocaeli'de 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayısı 62,49 oldu.

“Aşı kampanyamızda doktorlarımız da kolları sıvamış durumda”

Twitter hesabından aşı mesajı da veren Bakan Koca, “Bugün 1 milyonuncu aşı, saat 15.20'de, Balıkesir Altı Eylül 14 No'lu Aile Hekimliği Birimi ekibi tarafından yapıldı. Bu kez aşıyı yapan, sorumlu hekim arkadaşımız Süheyla Camcı Diri idi. Aşı kampanyamızda doktorlarımız da kolları sıvamış durumda. Sağ olun” dedi.

Bakmadan Geçme