Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük sürpriz!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine efsane yapım Kurtlar Vadisi'nden iki ismin birden geleceği iddiaları büyük ses getirdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve başrollerinde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi yeni sezon için geri sayıma geçerken kadroya yeni katılacak isimlerde belli olmaya başladı.
 
7. sezon için oldukça iddialı bir kadroya kurmaya çalışan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol karakterlerinden Hızır Çakırbeyli içinde artık yepyeni bir döneminde kapıları sonuna kadar açılmış olacak. 
2015 yılından bu yana aralıksız olarak devam eden EDHO dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine ara vermişti. Diziden Pelin Akil ile birlikte daha birçok oyuncuda EDHO’ya veda etti.
Onlarla beraber EDHO’yan ayrılan isimler arasında Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali İpin ve Ali Sürmeli de yer almıştı.

Özgü Namal ile Gürkan Uygun’un katılacağı iddia edildi!


Ancak 7. sezonda kadrosunu güçlendirmeyi amaç edine EDHO dizisine efsane yapımlardan biri olan Kurtlar Vadisi’nden iki yeni bomba gibi ismin geleceği iddiaları kulislere son dakika haberi olarak düştü.

Son gelen haberlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Kurtlar Vadisi’nde Elif rolünü oynayan Özgü Namal ile Memati karakteri Gürkan Uygun’un katılacağı iddia edildi.
 
Şimdiden EDHO’nun 7. sezonu büyük bir merakla beklenirken kadroya transfer olacak Kurtlar Vadisi oyuncularının büyük ses getirmesi amaçlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN