İYİ Partililer İyilik Köprüsü oluşturdu!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan vekili Çağlar Özer, İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız ve İlçe yöneticileri Kurban Bayramında İyilik Köprüsü oluşturdu.

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Kurban bayramını en aktif geçiren siyasi kurumların başında geliyor.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan vekili Çağlar Özer, İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız ve İlçe yöneticileri Kurban Bayramında İyilik Köprüsü oluşturdu. Bayramın ilk günü yardımseverlerden toplanan kurban etlerini Terzibayırı mahallesindeki pek çok ihtiyaç sahibine ulaştırarak köprü oluşturdu. Aynı zamanda yaptıkları mahalle ziyaretleriyle vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Bayramın ikinci ve üçüncü gününde Şehitliği ziyaret eden yöneticiler Kongre Merkezinde Kocaeli Kent Konseyi bayramlaşmasıyla kentin ileri gelenleriyle bayramlaştılar. İYİ Parti'li yöneticiler, Genç Kocaeliler Derneği'nin bayramlaşmasına da katıldılar.

Bayram vesilesiyle Saraybahçe, Bekirpaşa ve Sümer Karakolları ile İlçe Jandarma Karakolundaki kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek görevlilerin bayramlarını kutladılar. 

Bakmadan Geçme