Özgür Subaşı ve Yılmaz Canpolat güç birliği yaptı!

İstanbul Gençlergücüspor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Kırklareli Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz Canpolat'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Yaptığı başarılı çalışmalar ile futbol dünyasında takdir toplayan İstanbul Gençlergücüspor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Kırklareli Lüleburgaz spor kulübü camiasına yaptığı ziyarette önemli görüşmeler gerçekleştirdi. 2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel amatör Lig'de mücadele edecek olan Lüleburgazspor kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat'ı ziyaret eden İstanbul Gençlergücüspor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, Başkanı Canpolat tarafından hediye edilen formayı aldı ve şu ifadeleri kullandı; " Kırklareli Lüleburgazspor kulübü yeni Sezonda başarılı olması için her zaman Başkan Yılmaz Canpolat başkanımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Yanlarında olduklarımı göstermek için bu ziyareti yaptım. Çok olumlu geçen görüşmemizde kulüplerin sorunlarını masaya yatırdık ve son gelişmeleri değerlendirdik. Pandemi döneminde kulüplerimizin ve yöneticilerin yaşadığı sıkıntıları paylaştık. İnanıyorum ki Kırklareli Lüleburgazspor kulübü camiası her geçen hafta grafiğini daha da yukarıları taşıyacaktır." dedi.

Lüleburgazspor maçlarını oynadığı 8 Kasım Stadyumuna giden ve stadı inceleyen İstanbul Gençlergücüspor Kulübü Genç Başkanı Özgür Subaşı, sözlerini şöyle bitirdi: "Kırklareli Lüleburgazspor kulübü sahası son yapılan çalışmalar ile oldukça iyi bir duruma getirilmiş. Kırklareli Lüleburgazspor kulübü yönetimine ve Camiasına 2021-2022 futbol sezonunda (BAL) Bölgesel Amatör Ligde başarılar dileriz.''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN