Marmaris'ten Kocaeli'ne yardım çağrısı!

Ülke genelin de çıkan yangınlarla, özellikle Ege illerinde bulunan turizm cennetlerini cehenneme çevirdiler. Kocaeli Zirve muhabiri Metin Yurt, Marmaris için Kocaeli'den yardım çağrısında bulundu.

Kocaeli Zirve muhabiri Metin Yurt'un verdiği bilgilere göre, Marmaris’te 4 gündür süren yangınların henüz kontrol altına alınamadığını ve yerleşim yerlerindeki tehlikenin devam ettiğini bildirdi.

Söndürülen yerlerdeki yangınların aynı yerde tekrar başladığı ve yangınların daha da büyümesine neden olduğu bilgisine ulaşıldı.

Halk da yardım ediyor!

Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği Marmaris’te vatandaşlarında yangına müdahale eden ekiplere yardımcı oldukları görülürken vatandaşın bu çabalarına rağmen bölgede özellikle iş elbiselerine ihtiyaç duyulduğu bilgisine ulaşıldı.

Yardım çağrısı!

Marmaris halkı yangını söndürme çalışmalarına katılan ekiplerin yemek ve su ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken erzaklarının sınırlı olduğu ve bölge için yardım çağrısında bulundukları öğrenildi.

Özellikle iş elbiseleri, su ve temel ihtiyaç maddeleri konusunda yardım çağrısında bulunan Marmaris halkı için yardımların bölgelere ulaştırılması için de ekiplerin görevlendirilmesi bekleniyor.

Marmaris'e bağlı köylerin yardıma muhtaç bölgeler için diğer kentlerden yardım beklendiğini belirten Kocaeli Zirve muhabiri Metin Yurt, Kocaeli'den de yardım çağrısında bulundu.

Muhabirimiz Yurt, Kocaeli'den yardım çağrısında bulunarak şu ifadeleri kullandı;

''Cennet Marmaris’in o güzelim çam ağaçları yok olmaya başladı. Yangınlar hala devam ediyor. Yangın yerleşim yerlerine ulaşmış durumda. Marmaris yardım bekliyor. Defalarca doğal felaketlere maruz kalmış Kocaeli bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyor. O yüzden Kocaeli'den Marmaris için yardım çağrısında bulunuyoruz. Özellikle su, temel ihtiyaç maddeleri ve iş elbiseleri konusunda yardım bekliyoruz.'' 

HABER: Metin YURT

Bakmadan Geçme