Başkan Şener Söğüt: 'Muhtarlarımızla diyalog halindeyiz'

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve muhtarları ağırladı. Başkan Söğüt, 'Vatandaşlarımızdan gelen talepleri muhtarlarımızdan da dinliyor ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz' dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ve muhtarları ağırladı. Makamında muhtarları ağırlayan Başkan Şener Söğüt, muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını belirterek, “Muhtarlarımız bizim için önemli. Bir anlamda gözümüz, kulağımız. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri muhtarlarımızdan dinliyor ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Bu iş birliğiyle daha nice güzel hizmetleri şehrimizle buluşturacağız” dedi.

500 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Körfez’in önceliklerini iyi bildiklerini ve mahallelerde bu doğrultuda çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Mahallelerimizin altyapısını yeniliyoruz. Bu anlamda ciddi bir çalışma var. 500 milyon TL’lik bir yatırım söz konusu. Tabi altyapı sıkıntılı bir süreç. Vatandaşlarımızın biraz sabır etmesi gerekiyor. Güney ve Fatih Mahallesi’nde neredeyse sona geldik.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Altyapının bittiği tüm caddelerimizi asfaltla güzelleştirdik, kaldırımları yeniledik. İlimtepe’ye çıkışı kolaylaştırmak adına Büyükşehir Belediyemizin yol çalışması var. İlk etap tamamlanmak üzere. Daha sonra da hızlıca ikinci etap için çalışma başlayacak” dedi. Muhtarlar da Başkan Şener Söğüt’e ilgisinden ve yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme