Dadaşlardan ziyaretler!

Kentimizin önde gelen sivil kurum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta, Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Satık ve Dernek Sekreteri Yusuf Atuğ, bugün bir çok ziyarette bulundu.

Kentimizin önde gelen sivil kurum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta, Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Satık ve Dernek Sekreteri Yusuf Atuğ, bugünkü ziyaretlerine İzmit İlçe Kaymakamlığına atanan Yusuf Ziya Çelikkaya ile başladı. Kaymakam Çelikkaya'ya ''Hayırlı Olsun'' ziyaretinde bulunan dernek heyeti daha sonra Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Kordinatörü Hasan Ayaz, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Yaman, İzmit Öğretmen Evi Müdürü Halil İbrahim Soylu, Kocaeli Valiliği İzmit Milli Emlak Müdürü Hüseyin Akgül ve İş İnsanı BY Nuri Kuru Temizleme Sahibi Nuri Yıldız makamlarında ziyaret ederek Kocaeli Erzurum Aşkalelilier Derneği hakkinda istişarelerde bulundular.

Dernek Başkanı Zülküf Eta, ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: '' Öncelikle İzmit'imiz ve dernek üyelerimiz için ilçemizde bulunan bürokratlar, siyasi il, ilçe başkanları, belediye başkanları ve önde gelen STK 'lardan randevu alıp ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunarak İzmitimiz'e ve derneğimizin üyelerine en iyi hizmet vermektir. Amacımız. biz merkez ilçe olan İzmit'te ev sahibi olan dernek olduğumuz için üzerimize düşen görevin bilinciyle hareket eden bir ekip ve yönetime sahibiz. Kocaeli'nde en fazla nüfusa sahip Dadaşlar olarak il genelinde ve ilçelerimizde Erzurumlular Vakfımıza ve Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonumuzla birlikte her zaman istisaremizi yaptıktan sonra çalışmalarımıza yön vermekteyiz. Daha sonraki ziyaretlerimiz Kocaeli milletvekillerimiz ve Erzurum Milletvekillerimize Ankara'da olacaktır.'' dedi.

Bakmadan Geçme