Gölcük'te kediye tecavüz ettiler!

Gölcük'te Şerafettin adını verdiği kedisine tecavüz edilen Beyza P. hayvanlara yapılan kötü muameleye tepki olarak yaşananları Instagram hesabından paylaştı

Beyza P.’nin Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hesaplarını da etiketleyerek yaptığı paylaşım şöyle:

"İkamet ettiğimiz Yüzbaşılar Mahallesi 3017. sokak Gölcük/Kocaeli adresinde evde beslemiş olduğumuz kedimiz Şerafettin tuvalet yapmak amaçlı dışarıya çıkmaktadır. Kedimi 2 yıl önce Ankara da sahiplendiğimde tuvaletini dışarda yapma alışkanlığı bulunuyordu. Bu sebeple kendi kontrolümüz ile dışarıya çıkıyor mahalle sakinleri tarafından seviliyordu."

YOĞUN BAKIMA ALINDI

"8 Eylül Çarşamba günü 00.00 civarında kedime apartman aralarında caniler tarafından tecavüz edilmiştir. Erkek kedimi İzmit Wetnose kliniğinde yoğun bakıma aldılar. Makatında yırtılma ve zorlanma bulunmakta ve bağırsakları parçalandığı için hayati tehlikesi bulunmaktadır. Kedimizi mahalle sakinleri tanımakta ve şüpheli canileri arayışımız sürmektedir."

BU CANİLİĞE SESSİZ KALMAYIN

"Kapımızın önünde 20 civarı kedi bulunmakta ve insanlardan kaçmıyorlar. Civarımızda bulunan diğer kediler için de tehlike durumu devam etmektedir. Şuan tarifi olmayan bir acı yaşadığım için bu durumu herkesle paylaşmak istiyorum. Lütfen bu caniliğe sessiz kalmayın.”

TEŞEKKÜR EDERİM

Dün sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Beyze P. kedisinin iyileştirdiğini duyurdu. Beyza P. “Biz 6 günlük tedavinin ardından taburcu olduk. Bu süreçte hocamız Veteriner hekim Muhammet Nalkıran ve kliniğine, bu zalimliğe karşı sessiz kalmayan herkese çok teşekkür ederim” diye yazdı.

Bakmadan Geçme