Kocaeli'den 4 kişi bağ evinde yanarak can verdi!

Hafta sonunu geçirmek için Derince'den Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki arkadaşının bağ evine giden bir aileden 4 kişi bağ evinde yanarak feci şekilde yanarak can verdi.

Baba ve 3 çocuğu yangında feci şekilde can verdi

Hafta sonunu geçirmek için Kocaeli'nin  Derince İlçesi'den Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki arkadaşının bağ evine giden bir aileden 4 kişi bağ evinde yanarak feci şekilde yanarak can verdi.

Olay, Sakarya'nın Geyve ilçesi Bağcağız Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Bekçi Ailesi 4 çocuğu ile birlikte hafta sonunu geçirmek için Kocaeli'den Geyve’deki arkadaşına ait bağ evine gitti.

Ev alev topuna döndü

Akşam saatlerinde havanın soğuk olmasının ardından sobayı tutuşturmak isteyen 37 yaşındaki baba Bayram Bekçi, iddialara göre yanıcı madde kullanınca soba bir anda parladı ve bir anda ev alev topuna döndü.

Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan müdahale ile yangın, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangın sırasında evin bahçesinde bulunan 41 EE 032 plakalı Fiat marka hafif ticari araçta alevlere teslim oldu.

Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Yangında baba Bayram Bekçi (37) ile çocukları 1 yaşındaki Eslem, Ömer Faruk (11) ve Dilara (14) alev topuna dönen evin içerisinde yanarak hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin eşi Pınar Bekçi (36) ve 4 yaşındaki çocukları Eymen Bekçi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne ve kızı yaralı!

Yangının çıktığı sırada evin dışında bulunan ve yaralanan anne Pınar Bekçi ve 4 yaşındaki Eymen Bekçi Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İtfaiye eri yaralandı!

Yangını söndürmeye çalışan bir itfaiye eri ise hafif şekilde yaralandı. İtfaiye eri de sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

Cenazeler Kocaeli'ne getirildi!

Olayda hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin cenazeleri bugün Derince Kaşkaldere Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bakmadan Geçme