Derbent muhtarından ''Trenimizi Derbent'e istiyoruz'' çağrısı!

Yeniden başlayan İstanbul-Adapazarı banliyo tren seferlerinin bir çok ilçe ve beldede durmasına karşın Derbent'teki istasyonda durmamasına tepki gösteren Derbent muhtarı Erdal Baş ''Trenimizi Derbent'e istiyoruz'' çağrısı yaptı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

İstanbul-Adapazarı banliyo tren seferlerinin bir çok ilçe ve beldede durmasına karşın Derbent'teki istasyonda durmamasına tepki gösteren Derbent muhtarı Erdal Baş, Derbent ve civar köylere çağrı yaparak, ''Trenimizi Derbent’e istiyoruz'' çağrısı yaptı.

Muhtar Erdal Baş, yaptığı paylaşımında ''Halktan Cimer’e yazı yazılmasını ve trenimizi Derbent’te istiyoruz dilekçelerini yazın'' dedi.

Muhtar Erdal Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

''Çok değerli Derbentli ve civar mahalleli birde konuya ilgili duyarlı vatandaşlarımızdan rica ediyorum, Derbent Tren istasyonumuzun peron vs tüm bakım çalışmaları bitmiştir. Tren durağımızın açılmasına katkısı olması anlamında yetkilileri hızlandırmak için İnternet üzerinden CİMERE Derbent Tren istasyonumuzdaki durağı istiyoruz diye yazı yazmanızı Muhtar kardeşiniz olarak talebimdir. Siyasi bir yorum yapmamanızı özelliklede rica ederim Saygılarımla.''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN