Fuat Ayar yeniden seçildi!

Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin 17.Olağan Genel Kurulu, dernek lokalinde yapılırken başkanlığa Fuat Ayar, yeniden seçildi.

Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin 17. Olağan Genel Kurulu, Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Caddesi üzerinde yer alan dernek lokalinde gerçekleştirildi.

Genel kurula kent protokolü yoğun ilgi gösterdi

Genel kurula TBMM Eski Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe,  AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır,  CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tahran, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, İzmit Kent Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve Genç Kocaeliler Derneği Başkanı Sinem Uçan'ın yanı sıra çok sayda üye ve davetli katıldı.

Ayar: ''Daha fazla projelere imza atmaya çalışacağız''

Kocaeli Trabzonlular Derneği 17. Olağan Genel Kurulu'nda tek başkan adayı olarak giren ve yeniden başkan seçilen Fuat Ayar konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“30 yıldır Kocaeli'de hizmet veren ve iki dönemdir hizmet ettiğimiz derneğimizde bu dönemi biraz talihsiz bir şekilde geçirdik ama bu bizden dolayı değil. Dünyanın mücadele ettiği  koronavirüs nedeniyle oldu. Bu dönemde elimizden geldiği sürece sosyal yardımlaşma projeleri yapmaya çalıştık ama yeni dönemle birlikte hem birlik beraberliğimizi daha çok pekiştireceğiz hem de daha fazla projelere imza atmaya çalışacağız. Üniversite öğrencilerimizle pek temasa geçmedik ama yeni dönemde bu konu üzerine çalışacağız. Bu dönem içerisinde çok daha aktif ve özlenen bir yönetim anlayışıyla güzel projelere imza atacağız” dedi.

Başkan Fuat Ayar’ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu;

Mustafa Özdağ

Mustafa Küçük

Gülşah Sekban

Gökhan Meriç

Murat Akyıldız

Batuhan Sakaoğlu

Tahsin Macit

Fatih Atalı

Turgay Bulut

Kerem Çolak

Adnan Sarısüleyman

Ayhan Altınbaş

Ahmet Olgun

Selim Çoban

Özgür Yılmaz

Fatih Keskin

Gürcan Yılmaz

Adem Coşgun

Necla Köprübaşı

Katip Düzgün

Mustafa Biberlioğlu

Vildan Taşkan

Safinaz Gülçebi

Denetim Kurulu

Salih Çuman, Mahmut Eryiğit, Oğuzhan Sarı

Disiplin Kurulu

Satiha Saral, Osman Uçar, Zekeriya Şahintürk

Bakmadan Geçme