Vali Seddar Yavuz’a sitem ettiler - Gölge Adam

Vali Seddar Yavuz’a sitem ettiler


Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

100. yılı da büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Cumhuriyetimizin 99. Yaş günü İzmit’te çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ancak bazı eleştiriler, bazı olumsuzluklar da olmadı değil.

İzmit’in en büyük mahallelerinden olan Yahya Kaptan Mahallesi’nin Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a sitem etti.

Geçtiğimiz 30 Ağustos ve 29 Ekim’de valilik tarafından düzenlenen resepsiyona çağırılmamasını eleştiren Muhtar Mirzaoğlu, şu ifadeleri kullandı;

‘’Kocaeli Valiliği 30 Ağustos, 29 Ekim 2022 resepsiyonlarına Muhtarlarımız neye göre kime göre davet ediliyor? İzmitin en büyük mahallesi Muhtarlığı neden bu resepsiyonlara davet edilmez?’’

Bu paylaşımdan sonra biz de Yahya Kaptan Mahallesi’nin Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu aradık.

‘’Kocaeli Valiliği’nin sizi resepsiyonlara çağırmamasının altında her hangi bir sebep var mı, sizce neden çağrılmıyorsunuz, sizin bildiğiniz bir gerekçe var mı?’’ diye sorduk.

Kendisi aynen şunları söyledi;

‘’Ben 45 yıl öğretmenlik yaparak bu ülkeye hizmet ettim. Şimdi de Yahya Kaptan Mahallesi’nin 9 yıllık muhtarıyım. CHP kökenliyim. Ancak davet edilmememin bunula bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten neden davet edilmediğimi bilmiyorum. Muhtarların resepsiyonlara davet edilmesindeki kriterleri merak ettiğim için böyle bir paylaşım yaptım. Bu ölçütleri bilelim biz de ona göre hareket edelim’’ 

Biz de bunun üzerine İzmit’te görev yapan birkaç muhtarı daha aradık.

Bu aradıklarımız da daha çok AK Parti’ye yakın muhtarlar olmasına rağmen bu isimlerin de hiç birinin Kocaeli Valiliği’nin düzenlediği hiçbir resepsiyonuna davet edilmediğini öğrendik.

Resepsiyonlara davetlerde parti ayrımından kaynaklı bir durumun olmadığını daha çok protokole yakın isimlerin davet edildiği bilgisine ulaştık.

Yenişehir Mahallesi’nden sonra İzmit’in en büyük mahallesi olan Yahya Kaptan Mahallesi’nin Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu da aradığımız diğer muhtarlar da Kocaeli Valiliği’nin düzenlediği resepsiyonlara neden davet edilmediklerini merak ediyorlar.

Biz de merak ediyoruz şimdi.

Kocaeli Valiliği, resepsiyonlara muhtarları davetlerde hangi kriterleri esas alıyor, neye göre davet ediyor?

Siz de merak etmiyor musunuz?

işte Yahya Kaptan Mahallesi’nin Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu'nun o paylaşımı;

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
03Mar
05Şub

Sökme Akıl Belediyesi!

01Ara

BU KADAR MI BECERİSİZLİK OLUR?

15Kas
10Kas

PES DOĞRUSU!