Tahsin  Keskin

BİZDEN BİR HABER!

Tahsin Keskin

Bugün size Kocaeli Zirve Gazetesi’nin de bünyesinde yer aldığı Global Medya ile ilgili yeni bir markanın haberini paylaşmak istiyorum.

Kocaeli Zirve Gazetesi, Net Kocaeli Gazetesi, Global Organizasyon, Global Anket, Medya Satın-Alma gibi markaları bünyesinde barındıran Global Medya, bundan böyle Kocaeli’de sosyal, siyasal, kültürel, ekonomik olmak üzere kent yaşamına dair ne varsa hepsini kapsayan bir çalışma imza atarak Kocaeli’nin enlerini belirleyecek.

Her ne kadar ülke olarak ekonomik anlamda sıkıntı içerisinde olsa da tartışmasız en büyük gerçeklerden biri de Türkiye’nin büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olduğudur.

Türkiye’deki bu büyük değişim ve gelişimi içerisinde en büyük pazar payı olan kentlerin başında da Kocaeli yer almaktadır.

Kentimizde bir günde onlarca yeni işyeri açılmakta, yüzlerce çalışan yeni işyerlerinde iş başı yapmaktadır.

Her açılan yeni bir işyeri  sektörde var olanlar için yeni bir rekabet anlamını taşıyor.

İyisi ile kötüsü ile var olan bu firmalar pazardan pay almak için mücadelesini sürdürürken bazıları fiyatı, bazıları kalitesi ile öne çıkıyor.

Ancak firmaların fiyatı ya da kalitesi ne olursa olsun hepsinin ortak sloganı genellikle ‘‘En iyisi biziz, En iyisi bizde’’ şeklinde oluyor.

İşte tam da bu noktada Kocaeli’nin en büyük medya ajansı Global Medya sektörün en iyileri belirlemek amacıyla yıllardır sürdürdüğü anket çalışmalarını halkın oyuna sunarak, Kocaeli’nin en iyi markalarını belirleyecek.

Bu amaçla yıllardır sürdürdüğü medya çalışmalarını  ‘’ENKOCAELİ’’ markası ile taçlandıran Global Medya, Kocaeli’de yer alan firmalar arasında halkın oylarıyla sektörün en iyilerini seçerken gelen tebrik, teşekkür ve şikayetleri de aynı web sitesi üzerinden halkın bilgisine sunacak.

Restoran’dan Cafe’ye, otomotivden yedek parçaya, sağlıktan bilişime, tekstilden gıdaya, eğitimden konaklamaya, Enerji’den İnşaat’a kadar ne varsa burada yer alacak.

Sektör haberlerinin de güncel bir şekilde yer aldığı ‘’ENKOCAELİ’’ Kocaeli’nin enlerini belirleyecek.

Özel bir yazılımla web sitesi için çalışmalarını sürdüren Global Medya, kısa bir zaman sonra ‘’ENKOCAELİ’’ markasını duyurmaya hazırlanıyor.

Sadece Kocaeli için değil Türkiye için de bir ilk olacak bu çalışmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Allah utandırmasın…

Yazarın Diğer Yazıları