''Zincir Marketler pazar günleri kapalı kalsın''

Altınoluk Pastaneleri sahibi genç iş adamı İbrahim Bıyıklı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük sermayenin hegemonyası ve tekelciliğine karşı '' Ulusal Market Zincirlerinin pazar günlerinde tamamen kapalı kalması Pandemi yasaklardan sonra da devam ettirilmelidir.''dedi.

Altınoluk Pastaneleri sahibi genç iş adamı İbrahim Bıyıklı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük sermayenin hegemonyası ve tekelciliğine karşı ‘’ Ulusal Market Zincirlerinin pazar günlerinde tamamen kapalı kalması Pandemi yasaklardan sonra da devam ettirilmelidir.’’dedi.

Genç iş adamı yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

‘’Küçük sermayenin korunması ve gelişiminin sağlanmasının yanı sıra büyük sermayenin hegemonyası ve tekelciliğine karşı tedbirler almak devletin asli görevidir.

Bu kapsamda esnafın ve işletmelerin korunmasını sağlamak ve birazcık nefes alması adına Ulusal Market Zincirlerinin pazar günlerinde tamamen kapalı kalması Pandemi yasaklardan sonra da devam ettirilmelidir.

Ulusal Market Zincirlerinin ürün satış çeşitliliğine kısıtlama getirilerek temel gıda, temizlik ve kozmatik ürünleri dışındaki ürünlere satış izni verilmemelidir.

Ayrıca alkollü içecek, sigara, elektrik-elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim, aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, züccayiye vb malzemenin satışı da bu marketlerde yasaklanmalıdır.’’

Bakmadan Geçme