365 gün çocukları çekti takvim yaptı
Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi'nde market işletmeciliği yapan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticisi Hakan Tatlı, yıl boyunca dükkana gelen çocukların resimlerini çekti ve bunları takvim kapağında kullanarak yine çocuklara hediye etti.
Çocukların yüzünü güldürmek ve onlara en anlamlı hediyeyi vermek için bu uygulamayı daha önce de gerçekleştiren Hakan Tatlı, 365 gün boyunca markete gelen çocukların resimlerini velilerinden izin alarak çekti.
Mahalle de çok tanınan ve sevilen, sosyal yardımlarıyla da takdir toplayan Hakan Tatlı, yıl sonuna yakın topladığı çocuk resimleri ile 2019 yılı takvimini hazırlattı. Seçtiği çocuk resimleri ile takvim kapağını bastıran Hakan Tatlı, daha sonra da çocuklara ve markete gelen müşterilere bunları hediye etti.
Hakan Tatlı, markete gelen çocukların takvim kapağında kendi resimlerini aradıklarını, bulunca da sevinerek evlerine götürdüklerini belirterek, “Onları mutlu etmek, gülümsemelerini görmek bana mutluluk veriyor. Hakan amcalarının bu anlamlı hediyelerini alarak mutlu oluyorlar” dedi. Hakan Tatlı, geleneksel hale getirdiği bu uygulamayı her yıl yapacağını da sözlerine ekledi.