41 Izgara Yusuf Usta Köseköy'de açıldı

Uzun yıllardır Köseköy'de hizmet veren Etçi Beyler Restoran'ın yerine işletmeciliğini Yusuf Cansev ile Habibe Baştürk'ün yaptığı 41 Izgara Yusuf Usta hizmete açıldı.

Uzun yıllardır restoran sektöründe hizmet veren Yusuf Cansev ile ortağı olan Habibe Baştürk, uzun yıllardırdır Köseköy’de hizmet veren Etçi Beyler Restoran’ın yerine 41 Izgara Yusuf Usta adında yeni bir restoran açarak hizmet vermeye başladı.

İstansyon Mahallesi, Ankara Caddesi No:89 Köseköy adresinde Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın katıldığı açılışa çok sayıda iş insanı, siyasetçi ve vatandaş kaldı. Misafirlere dönerin ikram edildiği açılışta konuşan firma ortaklarından Yusuf Cansev, ‘’Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Artık tecrübelerimizi kendi firmamız için sarf edeceğiz. Yaprak döner ve muhteşem iskender kebabımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’na giriyoruz. Onun içinde uygun fiyatlı menülerimiz var. Ancak asla ödün vermeyeceğimiz şey, kalitemizdir. İşletmemize gelen müşteriler yılların tecrübesi ile farkı görüyor zaten. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla mşterilerimizin hizmetindeyiz. Farkı fark etmek isteyenleri 41 Izgara Yusuf Usta’ya davet ediyoruz’’ dedi.

Sabah 9, akşam 22.00 saatleri arasında hizmet verecek restoranda yaprak döner ve iskenderin yanısıra beyti kebap, tereyağlı yaprak ciğer, köfte, adana, urfa, pirzola, külbastı, antrikot, kuzu çöp şiş, tavuk kanat, tavuk sarma, tavuk şiş, lahmacun ve pide çeşitleri müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Köseköy ve çevresindeki ev-işyerlerine 0262 373 40 50 – 0501 157 41 41 numaralı telefonlardan paket servisi hizmeti alabilirsiniz.

Bakmadan Geçme