Açılış görüntülerine tepki yağdı!

İzmit Belediyesi tarafından 27 milyona satın alınan hizmet araçlarının tanıtımı ve projelerin toplu açılış töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta kurban edilen koyunun boğazının kesilme görüntülerinin ekranlardan verilmesi büyük tepki çekti.

İzmit Belediyesi tarafından hizmet araçlarının tanıtımı ve projelerin toplu açılış töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in katılımıyla dün gerçekleştirildi.

Törenlerin açılışı İnterteks Uluslararası Fuar Alanı’nda kurulan dev ekrandan canlı olarak yayınlandı. Yayınlanan canlı görüntülerde kurban edilen bir koyunun kafasının kesilme sahnesi de yer aldı. Koyunun kafasının kesilmesinden sonra can çekişme görüntülerinin de yer aldığı sahne büyük tepki çekti. Koyunun boğazının kesilme anı, kesim esnasında koyundan çıkan kanın etrafa yayılmasının yanı sıra kurban edilen koyunun can çekişme görüntülerin ekranlarda yer alması büyük tepki gördü. 

Açılış görüntülerine tepki yağdı!
Açılış görüntülerine tepki yağdı!

Bakmadan Geçme