• Haberler
  • Gündem
  • Adaylığını geri çeken Eldoğan ziyaretlere devam ediyor

Adaylığını geri çeken Eldoğan ziyaretlere devam ediyor

5 ay boyunca İzmit'te birçok ziyaret yapan ve adından sıkça söz ettiren iş insanı Yalçın Eldoğan siyasete şimdilik virgül koysa da ziyaretlerine devam ediyor

İş insanı Yalçın Eldoğan 5 ay önce İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamış ve bu süre zarfında, oda, dernek ve sivil toplum örgütlerinin tamamına ziyaretler yapmıştı.  Adından sıkça söz ettiren ve İzmit’te en çok konuşulan isim olan Eldoğan 26 Aralık tarihinde aday adaylığından geri çekilmişti. ‘Yerel siyaset ortamındaki gelişmeler beklediğim ve planladığım gibi gitmedi’ diyerek adaylığını geri çeken Eldoğan buna rağmen ziyaretlerinin sürdürüyor.

Eldoğan Kocaeli Kahveciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Kocaeli Bakkallar, büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bayram Kütük, Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, dondurma imalatı ve ticaret esnaf ve sanatkârlar odası başkanı fatih aysel’i ziyaret ederek adaylıktan neden çekildiğini açıkladı. Bu süreçte kendisine gösterdikleri ilgi ve hoşgörü için teşekkür etti. Daha sonra sohbet edip ülkemizin gündemini ve şehrimizdeki yerel seçimleri değerlendirerek fikir alışverişinde bulundular.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme