Ak Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Mesut Çetinkaya kimdir?

AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karamürsel'deki Belediye Başkan Adayı  Mesut Çetinkaya oldu. Peki Mesut Çetinkaya Kimdir?

AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karamürsel'deki Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya oldu.

Mesut Çetinkaya Kimdir?

Mesut Çetinkaya, 1980'de Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde doğmuştur. 44 yaşında olan Mesut Çetinkaya, Karamürsel İmam Hatip Lisesinde orta ve lise öğrenimini bitirmiştir. Ardından Lisans eğitimi için Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir.

2004-2009 yılları arasında AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştır. Daha sonra 2009-2014 yılları arasında AK Parti Karamürsel ilçe Teşkilatında farklı alanlarda  Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 2014-2019 yılları arasında Karamürsel Belediyesi'nde Basın Yayın Hakları İşler ve Kültür Müdürü olarak çalışmıştır. 2019 yerel seçimlerinde Karamürsel ilçe  Belediye ve Büyükşehir Meclis üyesi olarak seçilmiştir. 2019'dan bu yana Karamürsel Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Çetinkaya, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiştir.

Bakmadan Geçme