• Haberler
  • Siyaset
  • Akşener: Eski bir il başkanının şizofrenik kişiliğine alet oluyorsunuz!

Akşener: Eski bir il başkanının şizofrenik kişiliğine alet oluyorsunuz!

Zafer Partisi GİK üyesi Hasan Basri Akşener, Kocaeli'deki bazı basın organlarında çıkan haberlere tepki göstererek, 'Kocaeli yerel gazetelerinden bazıları, siz etik değilsiniz! Görevden alınan eski bir il başkanının şizofrenik kişiliğine alet oluyorsunuz' dedi.

Gazetemize yaptığı açıklama Kocaeli’deki bazı basın organlarında çıkan haberlere tepki gösteren Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve GİK Üyesi Hasan Basri Akşener, görevden alınan eski il başkanı Vedat Çalık’a yüklendi. 

ŞİZOFRENİK KİŞİLİĞİNE ALET OLUYORSUNUZ

Akşener paylaşımında, “Kocaeli yerel gazetelerinden bazıları, siz etik değilsiniz! Görevden alınan eski bir il başkanının şizofrenik kişiliğine alet oluyorsunuz ! Sn. Ümit Özdağ ile neredeyse 7 gün 24 saat birlikte gezideydik, kendisini çok iyi tanıyorum. Meral Akşener'i de neredeyse ben 7 yaşındaydım o zamandan beri tanıyorum, komşumuzun kızıydı. 

BUNA KİM İNANIR YAHU!
Meral Akşener ile aram bozuk değil, resmen düşman olduk öyle böyle değil. Kocaeli Barış gibi reyting uğruna herşeyi yazan internet siteleri ne Meral'i tanıyor, ne de Ümit beyi... Meral Akşener telefon açmış eee, Ümit Özdağ tamam başkanım sizi mi kıracağım Kocaeli il başkanını görevden alıyorum demiş. Buna kim inanır yahu !

ETİK DEĞERLERE DAVET EDİYORUM

Öyle bir şey olsa ki olamaz, Meral benim için ilkin telefon açar, Ümit beye bunu partinizden atın derdi! Benim yazmadığım eleştiri kalmamış, eski Kocaeli İl Başkanı ne yaptı ki? Kendini önemli gören bir şizofrenik kişiliği haber yapan gazeteleri, etik değerlere dönmeye davet ediyorum!

BU BASIN AHLAKI YOKSUNLUĞU!

Ben burada "Genel İdare Kurulu" üyesi hem de Ekonomi ve Kalkınmadan Sorumlu genel başkan yardımcılarımızın yardımcısıyım.
Ümit Hoca ile yola çıkan 50 kişiden biriyim. En yakınlarından biriyim. Kocaeli eski il başkanı daha düne kadar siyasette yoktu. Ona inanıyorsunuz biz ne desek haber değeri taşımıyor, video çekiyorsunuz bizi davet eden yok! Bu basın ahlakı yoksunluğu vicdana sığıyor mu ?” dedi

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 2
Deeo 25 Ağustos 2022 18:13

Galip ilya 'ya itafen.... Vedat İzmit Belediyesinden evinin altında Bodrumdan çevrilmiş bir yeri işletme ruhsatı almak istemiştir. İstemektedir... Nokta... Anlaşılacağı gibi Büyükşehirden ihalede almıştır... Bu yol kişisel çıkarların yolu değil... TÜRK HALKININ çıkar yoludur... Vedat proje adamı olarak oraya angaje edildi.. Fazla sürmedi bütün foyası çıktı... İkinci bir husus yok, meral aramış, yok böyleymiş.... Üniversitedeki zat. B. T memurluğunu yap işine bak... Oynama Teyzenmidir, teyzenin kızımıdır.. Önemli değil... İyi partide de aynı haltları yemeğe kalktın... Meralin yerine olsam... Neyseee Devlet sana ekmek vermiş, boklama yediğin kaba sıçma...

GALİP İLYA 24 Ağustos 2022 18:45

Sayın aksener gik uyesi ekonomi politikaları yrd.nin yrd.sı maşaallah herşey var . Anlamadığınız bir nokta var halbuki ben sizleri zeki sanıyordum. Vedat başkan görevde olduğu sürede 3-5 defa izmit belediyesi ile alakalı olarak belgeleri de ortaya koyarak basin açıklaması yapıyor.sonuc olarak İçişleri Bakanlığı iddiaları degerlendirerek 2 müfettiş göndermiş.vedat bşk nın iradesini alarak belgeleri istemiş raporunu yazmış.siz bütün bu gelişmeler üzerine il bşk.icisleri Bakanlığı'nın ciddiye aldığı iddiaları gereksiz açıklamalar diyerek il başkanını gorevden aldınız. Soru gayet basit kim istedi kim devreye girdi.niyegocundunuz da heryeresaldirip hakaretler ediyorsunuz. Once bir kendinize gelin siyaset dost ahbap iliskilerine ayar verme yeri değildir.. Ayrica beni niye cagirmadi diye sitem etmişsiniz .Sizi niye muhatap alsinlar ki yoksa bu konuda bilginiz mi var.iliskiniz mi var.Çıkar anlatirsiniz

Bakmadan Geçme