Akşener: Evet mührünün bir tanesini Kemal'e vuracaksınız, bir tanesini de Meral'e vuracaksınız

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kocaeli'deki mitingde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Evet mührünün bir tanesini Kemal'e vuracaksınız, bir tanesini de Meral'e vuracaksınız'' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kocaeli'deki mitingde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Evet mührünün bir tanesini Kemal’e vuracaksınız, bir tanesini de Meral’e vuracaksınız'' dedi.

Mansur Yavaş’ın ardından sahneye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi ve Cungurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu için istedi. Akşener konuşmasına şöyle devam etti:

"13. cumhurbaşkanımız konuşacak. Ben nasıl olsa bu şehrin kızıyım, çok uzun tutmayacağım" diyen Akşener, "Kısa bir hasbihal edip, sözü Sayın Kılıçdaroğlu’na, 13. cumhurbaşkanımıza bırakacağım. Başbakan olacağız ama ben 1. parti olmadan olmaz. Öyle pazarlıkla olmaz, alengirlilik ile hiç olmaz. Helal oylarınızla, alacaksınız evet mührünü bir tanesini Kemal’e vuracaksınız, bir tanesini de Meral’e vuracaksınız. Evliye Çelebi’nin dediği gibi; ’Havası latif, suyu leziz, insanı munis İzmit’. İzmitli kalbini, gönlünü Türkiye’nin her yerinden gelen insanlara açar ve ekmeğini, işini, gücünü her şeyini paylaşır. Kocaeli’de sadece doğmak değil, Kocaeli aynı zamanda Türkiye’den gelen her bir kişinin doyduğu şehirdir" diye konuştu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN