Ali Güney'den Bekirdere çıkarması

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, İzmit Bekirdere'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük ilgi gören Güney, 'Gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız' dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Güney, İzmit Bekirdere’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ve ilçe yöneticileri ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında ziyaretlerde bulunan Ali Güney, gün boyu Bekirdere’de vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa kolaylıklar diledi.

 

GÜNEY, “İNANCIMIZ TAM”

“Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tam” diyen Ali Güney, “Ziyaretlerimizde hemşerilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bizler de durmadan çalışıyor, çalmadık kapı bırakmıyoruz.

 

DESTAN YAZACAĞIZ

İnşallah 14 Mayıs günü hem ülkemizde hem de şehrimizde yeni bir destan daha yazarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu. Ali Güney ve beraberindeki heyet ev ziyaretlerinde de bulundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Yusuf 18 Nisan 2023 19:22

Vay be, sanki savaşta çıkarma yaptı, ne yapmış yani gitmiş bekirderede esnaf gezmiş , peh peh

Bakmadan Geçme