Burak Süleyman takımda kalıyor!

Önceki gün ayrılma kararını açıklayan Burak Süleyman ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hodri Meydan Derneği ve taraftarın sosyal medyadaki baskısıyla Burak Süleyman fikrini değiştirip sosyal medya hesabından 'taraftarı üzmeyelim' paylaşımı yaparak takımda kaldığını duyurdu.

Kocaelispor'daki  Burak Süleyman krizi Taraftar Derneği'nin devreye girmesiyle tatlıya bağlandı. Dernek yönetimi dün Başkan ile Burak'ı Yahyakaptan'daki bir cafede buluşturdu. Dernek başkanı Ferhat Uzun ile tribün liderleri Haluk Bozo ve Mustafa Güler de görüşmede hazır bulundu.Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonunda Başkan Üzülmez, Burak'a, 'Yaptığın açıklamalarla ilgili özür diler, sunduğumuz teklifi kabul edersen imzayı at, seninle devam etmek istiyoruz' dedi. Burak'ın
Başkan Üzülmez'in bu teklifine yanıtı olumsuz oldu. Yıldız futbolcu, 'Kafamda burayı bitirdim, görüştüğüm kulüp var, gitmek istiyorum' dedi.

HODRİ MEYDAN ÇOK UĞRAŞTI
Burak içerdeki alacağına karşılık bonservisinin verilmesini talep etti, Üzülmez, 'Kulübe para kazandırmadan gidemezsin' dedi. Görüşmenin olumsuzlukla sonuçlanması Hodri Meydan Derneği yönetimini üzdü. Başkan Üzülmez'in ayrılmasının ardından dernek başkanı ve tribün liderleri Burak'a kararını gözden geçirmesi tavsiyesinde bulundular.

YENİDEN GÖRÜŞMEK İSTEDİ
Evine giderek ailesiyle görüşen Burak, sosyal medyada yapılan yorumlar ve gelen telefonların ardından Dernek Başkanı Uzun'u arayıp, Başkan Üzülmez ile yeniden görüşmek istediğini söyledi. Dernek yönetimi
Üzülmez'i bilgilendirdi. Yarım saat sonra aynı ekip Üzülmez'in Yahyakaptan'daki evinde buluştu. Buradaki görüşme yaklaşık 1 saat devam etti.

VE BURAK TAKIMDA KALIYOR
Burak gitmekle kalmak arasında karar vermekte zorlandığını belirterek Başkan Üzülmez'den bugün öğlen saatlerine kadar düşünmek için süre istedi. Yetenekli isim bugün öğleden sonra bir kez daha Hodri Meydan Başkanı ve tribün liderleriyle bir araya gelip son bir durum değerlendirmesi yaptı. Bu görüşmenin ardından yıldız futbolcu kulübün şartlarını kabul ettiğini, takımda kaldığını söyledi.

Burak'ın ilk görüşme sonunda ayrılık kararı camiada büyük üzüntüye ve tepkiye neden olmuş, yıldız futbolcuya kararını gözden geçirmesi, yuvasında kalması çağrısı yapılmıştı. Hodri Meydan Derneği yönetimi de Burak'a kalması için yoğun baskı yapmıştı. Tüm bunlardan etkilenen yıldız futbolcu kararını değiştirdi. Burak'ın yuvada kalması camiada bayram havası yaşattı.

Bakmadan Geçme