Çakıcı'nın yeğeninden iftar yemeği
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Bora Toprak, Adana'da iftar yemeği düzenledi.
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Bora Toprak, Adana'nın tanınmış aileleri ve başarılı iş insanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Çakıcı ise iftar yemeğine video konferans ile görüntülü olarak katıldı.
İFTARDA ÖNEMLİ İSİMLER YER ALDI
Adana'da düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım gerçekleşti. Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Bora Toprak'ın yanı sıra Adana'nın saygın ailelerinden Batural Ailesi, İnce Ailesi, Bucak Ailesi, Tekdemir Ailesi ve Gücüm Ailesi iftar yemeğine katılanlar arasındaydı.
ÇAKICI KONFERANS İLE KATILDI
İftar yemeğine Alaattin Çakıcı da video konferans yöntemiyle katıldı. Görüntülü olarak katıldığı iftar yemeğinde, misafirleri tek tek selamlayan Çakıcı, herkesin Ramazan Ayı'nı kutladı. Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Alaattin Çakıcı, önemli isimlerin iftar yemeği gibi önemli ve manevi bir ortamda bir araya gelmesinden mutluluk duyduğunu belirtirken bu tür birlikteliklerin ilişkileri güçlendirmesini umduğunu ifade etti.