Efsane yine gelir mi?

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel'in dün geceki istifasının ardından Kocaelispor'un yeni teknik direktörü için yeni isimler konuşulmaya başlanırken Güvenç Kurtar ismi heyecan yarattı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren  Kocaelispor'da Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel'in dün geceki istifasının ardından yeni teknik direktörü arayışları başlarken akla ilk gelen isim Kocaelispor'un efsane eski teknik direktörü Güvenç Kurtar oldu.

Kocaelispor'da 1977-1982 yılları arasında futbol oynayan, daha sonraki yıllarda da (1991-1994, 1998-2000 ve 2002-2003) üç kez teknik direktörlük yapan Güvenç Kurtar'ın için isminin yeniden geçmesi taraftarda heyecan yarattı.

Daha önce Kocaelispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Güvenç Kurtar, büyük başarılara imza atmış ve taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez'in, Selahaddin Dinçel'in dün geceki istifasının ardından yeni teknik direktör konusunda Güvenç Kurtar'a teklif götürüp götürmeyeceği merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre Güvenç Kurtar'ın şu an için takım çalıştırmadığı ve teklif götürülmesi durumunda Kocaelispor sevgisi sebebiyle teklifi kabul etmesinin çok yüksek ihtimal olduğu düşünülüyor.

Bakmadan Geçme