Maçın hakemi Cüneyt Çakır 

Futbol Federasyonu önümüzdeki haftasonu oynanacak maçların hakemlerini açıkladı. Kocaelispor açısından hayati önem taşıyan Eyüp maçına, Türkiye'nin 1 numaralı hakemi Cüneyt Çakır görevlendirildi.

Türkiye'nin Avrupa'da en çok ve en önemli maçları yöneten hakemi ve aynı zamanda Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası için seçilen tek Türk hakemi olan FİFA Kokartlı Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını da yine birlikte çok önemli maçlar yönettiği hakemler Bahattin Duran ve Hakan Ongun yapacaklar. Maçın dördünce hakemi Abdullah Buhra Taşkınsoy olacak.

Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak Eyüpspor-Kocaelispor maçına Türkiye'nin 1 numaralı hakeminin atanması kuşkusuz son derece önemli bir olay. Kocaelispor'un son maçlarında hep Türkiye'nin en önemli hakemleri görev alıyorlar. Erzurum maçını Mete Kalkavan, Altınordu maçını Ali Palabıyık yönetmişti. Eyüp maçında da Cüneyt Çakır'ın görev yapacak olması son derece ilginç ve önemli. Daha önce pekçok şampiyonlar ligi maçı ve milli maç yöneten hakem üçlüsü, cumartesi günü Eyüp Stadı'nda boy göstermiş olacak.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme