North Star 2019'u Bozlak türküleriyle karşılayacak
Yeni yıl eğlencelerinin iddialı mekânlarından Bayramoğlu North Star, 2019'a girerken Ankaralı Ali Demir ve orkestrasını da ağırlayacak. Demir'in repertuarında Muharrem Ertaş ve oğlu Neşet Ertaş ile özdeşleşen Bozlak türküleri de var
Kırşehir'in yetiştirdiği büyük Bozlak ustalarından, 03 Aralık 1984'te kaybettiğimiz merhum Muharrem Ertaş'ın babasının izinden giden, 2012'nin eylül ayında kaybettiğimiz oğlu Neşet Ertaş… türküleriyle yarın akşam Bayramoğlu North Star Otel Ada Restaurant'taki yılbaşı eğlencesinde yad edilecek.
2019 North Star Galası adı ve 'Gece boyunca tek garantimiz eğlencemiz' sloganıyla düzenlenecek eğlencede orkestrası ile sahne alacak Ankaralı Ali Demir; Bozlak türküleri de seslendirecek. Oryantal Merve ile birlikte sürpriz bayan sanatçının da sahne alacağı program boyunca arabesk, oyun havaları ve slow müzik de yer alıyor. Yeni yıla North Star'da girmek isteyenleri çekilişler ve eğlenceli yarışmalar da bekliyor.
Programa dair rezervasyonlar 0262 654 29 92 ve 0533 056 37 14 numaralı telefonlardan da kabul ediliyor.