Pirelli'nin önü otopark oldu 

Kartepe ilçesi Köseköy mevkiinde bulunan Pirelli ve Prometeon Lastik Fabrikaları binalarının önü, tam anlamıyla otopark haline geldi.
Fabrika binalarının önünde kendi otoparkı bulunuyor. Ama nedense son günlerde özel araçlarıyla işyerine gelen personel, araçlarını otoparka girmeden yol üzerinde bırakıyor. Pirelli'ye gelen araçların park ederek daralttığı yol, D-100'e paralel giden ve İzmit ile Kartepe arasındaki ulaşımda büyük fonksiyonu bulanan bir yol. Araç parkları nedeniyle bu yol daralınca trafik aksıyor ve bu yoldan geçen araçlar için tehlike oluşturuyor.

Pirelli ve Prometeon fabrikalarına ait otoparkların bu fabrikalara gelen araçlara açılması, ana yol üzerinde park yapılmasının engellenmesi isteniyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
İzmitli 22 Temmuz 2022 14:23

Şehrimizin bir çok yerinde park probleminden kaynaklı trafik problemi zaten var. Biraz gereksiz derecede bir haber olmuş bu..

Bakmadan Geçme