Andız, 'Artık gençler söz sahibi '

Yerel seçimlere yönelik ilçe ziyaretlerine devam eden CHP Gençlik Kolları İl Örgütü, Başiskele İlçe Örgütünü ziyaret etti. Yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve yönetimi, CHP Başiskele İlçe Örgütünü ziyaret etti. 12 ilçe örgütünü gezerek gençlik kolları olarak yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunacak olan Andız, Başiskele Gençlik Kolları İlçe Başkanı Levent Soycan ve yönetimi ile bir araya geldi.

ANDIZ, “BAŞARILI OLMAK İÇİN TEK ANA UNSUR GENÇLER “

Toplantıda konuşan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, Cumhuriyet Halk Partisi’nin umudun, özgürlüğün, gençliğin partisi olduğunu belirterek, “Gençliğin partisinde gençler olarak gücümüze inanıyoruz. Başarılı olmak için de tek ana unsurun gençlik olduğunu düşünüyoruz. Başka bir gelecek mümkün ve bunu biz gençler başaracağız. Artık gençler söz sahibi” dedi. İktidarın yolu yerelde güçlü ve halka, hakka dayalı bir idare kurmaktan geçmektedir diyen Andız, “ Artık geride bırakılan değil kenti ve semti için mücadeleyi bir adım daha büyütüp Kocaeli’nin daha fazla gençleşmesi için mücadele edeceğiz. ‘Bıçak Kemikte’ diyerek kentleri yönetmeye hazır olduğumuzu buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Gençlik Örgütleri olarak tam kadro sahadayız. Sağlam adımlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

SOYCAN, “BAŞİSKELE ZOR BİR BÖLGE AMA BİZ ZORU SEVERİZ “

Andız’ın ardından konuşan CHP Başiskele Gençlik Kolları İlçe Başkanı Levent Soycan Başkan Andız’a yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başiskele’nin zor bir bölge olduğunu dile getiren Soycan, “Başiskele zor bir bölge ama biz zoru severiz. Sokak sokak, cadde cadde sahadayız. İlçemizde bulunan Kullar Meslek Yüksek Okulu’na yönelik bir çalışmamız olacak. Ayrıca 21 Ekim Pazar günü partimize yeni katılacak olan genç kardeşlerimiz için “Yuvanıza Hoş Geldiniz” adı altında genç üye katılım programını gerçekleştireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme