Aras'tan Bıyıklı'ya: Başaracağınıza inanıyorum

KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Yeniden Refah Partisi(YRP)  Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, yaptığı çalışmalar kapsamında ziyaretlerine  devam ediyor. KOTO’da başkan adaylığını açıklayan tek isim olan ve çalışmalarına aylar öncesinden başlayan İbrahim Bıyıklı, Yeniden Refah Partisi Kocaeli 2. Olağan İl Kongresi’nde yeniden başkan seçilen  Mehmet Aras’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

BAŞKANIMIZI TEBRİK EDERİM

YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ı ziyaret eden KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı; ‘’ Değerli İl Başkanımıza nazik ev sahipliği ve hoş sohbetlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Yaptıkları kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen,  değerli büyüğüm Mehmet başkanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.’’ İfadelerine yer verdi. 

BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUM

KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı’yı ağırlayan YRP Kocaeli İl Başkanı Aras, ”Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran, kentimizin değerli iş insanı ve KOTO Başkan Adayı İbrahim Beye nazik ziyareti için teşekkür ederim. Adaylık süreci zor ve bir çok zorlukla mücadele edilmesi gereken bir süreç, bu süreçte de yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim. Zor bir süreç ama inancınız ve çalışmalarınız ile başarılı olacağınıza inanıyorum.” açıklamalarında bulundu.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN