• Haberler
  • Gündem
  • Artvinliler'de aidat borcu olanlar üyelikten düşürülecek

Artvinliler'de aidat borcu olanlar üyelikten düşürülecek

Osman Alkan başkanlığındaki Gebze Artvinliler Derneği'nin son yönetim kurulu toplantısında aidat borcu olanların dernek üyeliğinden düşürülmesi kararlaştırıldı

Gebze Artvinliler Derneği’nden sıra dışı karar..

Aslında tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerde sürdürülebilir üyeliğin ilk üç temel maddesi arasında yer alan aidat ödentisi hemen hepsinin baş ağrısı. Siyasi partilerde dahi üyelerin aidat ödeme oranı, çok düşük oranlarda seyrediyor. Yine siyasette tanık olunmuştur ki delege seçimleri ve ön seçimlerde aidat borcu olana oy hakkı tanınmıyor. Yine üyelikten ihraç gerekçesi olmakla birlikte çok yerine getirilmeyen bu uygulama Gebze Artivinliler Derneği tarafından hayata geçiriliyor. Osman Alkan başkanlığındaki derneğin son yönetim kurulu toplantısında üye aidat borcunu ödemeyenlerin üyeliklerinin düşürülmesi kararlaştırıldı.

Diğer gündem maddeleri

Yönetim kurulunun diğer gündem maddeleri 7 Mart Artvin’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü programları, Kocaeli Artvin Tanıtım Günleri ve 31 Mart’taki yerel seçimlere dair görüş ve öneriler oldu.

Çakırlar’ın oğlu nişanlanıyor

Dernek yönetimi Gebzespor Kulübü’nün efsane başkanlarından, dernek üyesi İlker Çakır ile Serap Çakır çiftinin oğulları İlkay Çakır’ın nişan törenine geniş bir heyetle katılma kararı aldı.

Kadın kolları Edirne’ye gidiyor

Öte yandan Ülker Yiğit başkanlığındaki Gebze Artvinliler Derneği Kadın Kolları, 11 Ekim Pazar günü Edirne’ye gezi düzenleyecek.

Bakmadan Geçme