Aşkaleliler Derneği kongreye gidiyor

İlimizin en aktif derneklerinden biri olan Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği hafta sonu (24 03 2024 - Pazar) 14'ncü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek.

Kongrede iki dönemdir derneğin başkanlığını başarı ile sürdüren Zülküf Eta, üçüncü dönem için yeniden başkanlığa talip olacak üyelerden destek isteyecek. Genel kurulda derneğin  isminin talep üzerine daha kapsamlı faaliyet gösterebilmesi amacıyla "İzmit Erzurumlular Derneği" olarak değişikliğine gidilecek.

 

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA KONGRE 14 NİSAN'DA

Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneğinin 14'ncü olagan genel kurulunda 260 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. İki yılda bir gerçekleşen derneğin  kongresi 24 Mart Pazar günü gerçekleşecek. Kongrede beklenen çoğunluk sağlanamazsa kongre 14 Nisan 2024 Pazar günü bayram bitiminden hemen sonraki hafta sonu çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek.

 

DERNEK BİNASINI KİRADAN KURTARMAK İÇİN BİR DÖNEM DAHA ADAY

Dernek Başkanı Zülküf Eta: " Yaptığı açıklamada tüm dernek üyelerimizi ve hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz. 25 yıldır İzmit Topçular Mahallesinde İzmit'teki hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Pazar günü saat 14.30 da dernek binasında gerçekleşecek olan  kongremizde bugüne kadar 9 başkan görev yaptı. Yaşayan ve ebedi hayata göç etmiş tüm başkanlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yarım kalan hizmetleri tamamlamak adına da bir dönem daha hemşerilerimizin desteğini bekliyorum. Ayrıca hemşerilerimizden gelen talep üzerine derneğimizin daha kapsamlı hizmet verebilmesi amacıyla isim değişikliğine gideceğiz. Kongremizde kabul görmesi halinde derneğimizin ismini  "İzmit Erzurumlular Derneği " olarak değiştirerek faaliyetlerimize devam edeceğiz. Amacım derneğimizi il geneline yayarak büyütmek ve dernek binamızı artan faiş kiralardan kurtararak mülk sahibi yapmaktır" dedi

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme