Ayaz'dan Hürriyet'e: Baltayı taşa vurdunuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz İzmit Belediyesi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik Karadenizliler Mahallesi'nde kamyonlarla hafriyat döküldüğü iddialarını sert bir dille eleştirdi.

‘BİR KEZ DAHA YAKALANDINIZ’
Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Hürriyet’in şov yaptığını vurguladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Sayın Fatma Kaplan Hürriyet! İşte bir kez daha yakalandınız ve baltayı taşa vurdunuz. Yapmak istediğiniz tek şeyin Büyükşehirle kavga etmek olduğunu bir kez daha ispat ettiniz. Elinizde kameralarla kavga ve iftira alanları oluşturmaya çalışıyorsunuz. Büyükşehir tarafından zaten tespit edilmiş ve gerekli işlemlerin yapıldığı bir olaydan; mal bulmuş mağribi gibi nemalanmaya çalışmak sadece size yakışan bir harekettir. Bir kez daha kendinize yakışan bir şekilde davranarak bizi yanıltmadığınız için sizi tebrik ediyorum.

‘KENDİNİZE AİT OLAN MÜTEAHHİT FİRMASI’
Kendinize ait olan bir alanda müteahhit firma kamyonlarının hafriyat dökmesine göz yumup, müdahale etmek yerine kamera çekimi yaparak, Büyükşehir yapıyormuş gibi göstermeye çalışarak neyi örtmeye ve neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14.30’da hafriyat dökümü olayı Büyükşehir tarafından tespit edilmiş ve ivedilikle gerekli işlemler yapılmıştır. Zaten Büyükşehir Belediyesi tarafından müteahhit firma hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı bir olayı saatler sonra kamuoyunun gündemine taşımak, ancak ve ancak geçmişte aynı bölgede yaptığınız ve tüm kent tarafından bilinen rezilliklerinizi örtmeye yöneliktir.

‘ŞOV YAPAN İZMİT BELEDİYESİ’
Olay aslında yayınladığınız videoda da görüldüğü gibi tarafınızca çöplük haline getirilen ve çevre sakinleri tarafından şikayet edilen alana müteahhit firmaya ait kamyon şoförünün hafriyat dökmesinden ibarettir. Videonuzda çöp dediğiniz, sonra hafriyat diye düzelttiğiniz konuyla ilgili tutanak tutulmuş ve gerekli işlemler anında yapılmıştır.

‘CEZAİ İŞLEM UYGULAYAN BÜYÜKŞEHİR’
Hafriyatı döken müteahhit firma, tutanak tutup cezai işlem uygulayan Büyükşehir Belediyesi; şov yapan, iftira atan, kumpas kuran ve kendi çöpünü örtmeye çalışan sizsiniz… Kamuoyunu yanıltıp kumpas kurduğunuz için sizi özür dilemeye davet ediyorum. Ama siz bu erdemden çok uzaksınız…

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
mert 18 Ağustos 2022 09:16

tutanak sonradan doldurulmuş olmasın? niye bu kadar beklediniz tutanağı paylaşmak için?

Bakmadan Geçme