Başkan adayı Recep Durul'a büyük şok

9 Haziran Pazar günü yapılacak Kocaelispor Kongresi'nde tek başkan adayı olan Recep Durul'a büyük şok.

Kocaelispor Kongresi, 9 Haziran Pazar günü Yahya Kaptan Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda saat 11.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirecek Kocaelispor Kongresi'nde tek başkan adayı olan Recep Durul, liste çalışmalarına devam ederken şok haber Yaşar Can'dan geldi.

YAŞAR CAN YÖNETİMDE OLMAYACAK

Kentte fanatik Kocaelisporlu olarak bilinen ve geçtiğimiz kongrede seçime kısa bir süre  kala Engin Koyun’a rakip olan, ancak seçimi kaybeden,Yaşar Can’ın başkan adayı Recep Durul'un listesinde yer almayacağı öğrenildi.

Kocaeli Zirve Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Kocaelisporlu iş insanı, Özcan Pişmaniye'nin sahibi Yaşar Can ''Kocaelispor Başkan adayı Recep Durul'un listesinde yer almıyorum. Yönetim anlayışı açısından bazı düşünce farklılılıklarımız olduğunu fark ettim. Bu yüzden  yönetimde olmayacağım. Ancak tek başkan adayı olan Recep Durul'a elbette desteğimiz devam edecek. Kocaelispor'a hizmet sadece yönetim kuruluna girmekle olmuyor. Kocaelispor'un nerde ve ne zaman ihtiyacı olursa burdayım. Her zaman Kocaelisporumuzun yanındayız'' dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme