Başkan Hürriyet'e Ankara'da büyük şok!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesini için Çevre ve Şehircilik Bakanlığını Murat Kurum'un ziyaretine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile beraber giden İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, Bakanlıkta büyük bir şokla karşılaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın ile İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, uzun bir süredir çözülemeyen Cedit Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için birlikte hareket ederek Ankara'ya gidip Murat Kurum ile görüştü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılan görüşmenin ardından TOKİ ile  İzmit Belediyesi arasında yapılan anlaşma iptal edilerek Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesini, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birlikte yapacak. 

Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeden önce İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet'in büyük bir şok yaşadığı öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın ile Kocaeli'den gelen heyet görüşme gerçekleştirirken İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet'in kapıda beklediği öğrenildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Büyükakın ve Kocaeli'den gelen heyet ile görüşmesinden çok sonra İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet'in içeriye alındı öğrenildi.

İşte Bakan Kurum ziyaretinden kareler;

Bakmadan Geçme