• Haberler
  • Spor
  • Bayern Münih-Galatasaray maçı şifresiz CBC Sport'ta

Bayern Münih-Galatasaray maçı şifresiz CBC Sport'ta

Türkiye'den izlenebilen Azerbaycan kanalı CBC Sport'ta 7-9 Kasım arasında yayınlanacak Avrupa kupaları maçları belli oldu. Bayern Münih-Galatasaray maçı şifresiz CBC Sport'tan canlı yayınlanacak.

Her hafta Avrupa kupalarından birçok mücadeleyi ekranlara getiren CBC Sport, haftanın programını açıkladı. Türkiye’den izlenebilen spor kanallarından CBC Sport, 7-9 Kasım arasında Avrupa kupalarından toplam 6 karşılaşmayı ekranlara getireceğini duyurdu. Şampiyonlar Ligi’nden 4, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden birer maç CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak.

Şampiyonlar Ligi’nden İki Maç CBC Sport’ta

Çarşamba günü 20.45’te Napoli’nin konuğu Union Berlin olacak. Bu maçın hemen ardından temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında galibiyet arayacak. Bayern Münih-Galatasaray maçı şifresiz CBC Sport’tan canlı yayınlanacak.

Çarşamba
20.45 Napoli-Union Berlin
23.00 Bayern Münih-Galatasaray

Ludogorets-Fenerbahçe Mücadelesi de CBC Sport’ta
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, Fenerbahçe’nin zorlu Ludogorets deplasmanındaki sınavını yayın akışına aldı. Perşembe 23.00’teki Ludogorets ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ludogorets ile Fenerbahçe arasındaki mücadelenin öncesinde ise Karabağ ile Leverkusen arasındaki Avrupa Ligi maçı, CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşacak. 

Perşembe
20.45 Karabağ-Leverkusen
23.00 Ludogorets-Fenerbahçe

Bakmadan Geçme