Bekir Şengün ve yönetiminden Genç ASKON'a büyük şok!

Genç ASKON Kocaeli Şube Başkanı Bekir Şengün, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamanın ardından Genç ASKON Kocaeli Şube yönetiminin de istifa ettiği öğrenildi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Yönetimi ile birlikte istifa kararı alan Şengün, yaptığı paylaşımda; “Kıymetli dostlar gördüğüm lüzum üzere ASKON camiasından istifa ettim. Şahsımda ve şahsınızda dostluklarımız ve muhabbetimiz devam edecektir. ‘Esas olan bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.’ Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Kulislerde konuşulan bilgiye göre, Şengün'ün istifasının arkasında, 11 Eylül 2022'de Kocaeli'de yapılması planlanan, son Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirilecek Marmara Bölgesi Genç İş İnsanları Zirvesi'nin, Genel Başkan Orhan Aydın tarafından iptal edilmesi yatıyor.

"İş Geliştirme Zirvesi" konulu programda, Marmara bölgesinde Genç İş İnsanı ve Girişimcileri, Sanayi ve Teknoloji'nin kalbi olan Kocaeli'de bir araya getirerek, kendi alanlarında çeşitli eğitimler almalarını, kendi alanlarında network ağı kurmalarını sağlamak ve B2B iletişim ekseninde kendi aralarında ticari bir etkileşim ve birlik sağlamak hedeflenmiş,  Türkiye de iş hacmi ve başarıları yüksek olan firmaların yöneticileri ve Bölgemizin en'leri ödül takdimlerinin gerçekleştirilmesi planlanmıştı. 

Ancak iddiaya göre planlanan zirve Genel Başkan Orhan Aydın tarafından bir anda iptal edildi.

Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Sayın Binali Yıldırımın katılımı ile gerçekleştirilecek zirvenin iptal edilmesi, "Genç ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın hükumete karşı mı duruyor" sorusunu akıllara getirirken, Bekir Şengün'ün zirvenin iptaline ve istifasına ilişkin detaylı açıklamaları merakla bekleniyor.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN