Belediye İş Hanı'nda 15 gündür elektrik yok!

İzmit Belediye İş Hanı'nda 15 gündür asansör çalışmıyor, tuvaletlerin ışığı yanmıyor. Işık olmadığı için de temizlik yapılamıyor.

İzmit Belediye İş Hanı’nda bir süredir asansörler çalışmıyor. Çok sayıda dükkan ve ofis bulunan iş hanında vatandaşlar büyük mağduriyet yaşıyor. Diğer yandan bazı katlarda tuvaletlerin ışıkları da yine iki haftadır yanmıyor. Işıkları yanmayan tuvaletler ise temizlenmediği için oldukça pis kokuyor. Tuvaletleri kullanmak zorunda kalan vatandaşlar el fenerleriyle tuvalete girebiliyor.

Uzun süredir iş hanının yönetim kurulunu aradıklarını fakat bir sonuç alamadıklarını söyleyen vatandaşlar, “Böyle giderse hastalık kapacağız. Tuvaletlere cep telefonlarımızın ışığını kullanarak giriyoruz. Arıyoruz, elektrikçi yok diyorlar. İnsan 15 günde bir elektrikçi bulamaz mı? Ortalık leş gibi kokuyor. Aidatlarımızı yatırıyoruz. Eğer bu işi yapamıyorlarsa çekip gitsinler. Üstelik asansörümüzün birisi 15 gündür bozuk. Asansör önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Burası 7 katlı bina, yüzlerce ofis var. Tek asansör yeterli olmuyor. Ya işlerini yapsınlar ya da çekip gitsinler. Artık sabrımız kalmadı” dedi.

Bakmadan Geçme