Benhur Keser bu sözlerle veda etti!

İki sezon Kocaelispor forması giyen ve Çaykur Rizespor'a transfer olan Benhur Keser duygusal bir mesajla takıma veda etti.

Kocaelispor’un sevilen futbolsucu Benhur Keser transfer sürecinin ardından yazılı bir açıklamayla takıma veda etti. Keser duygu dolu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“ Sizlerden ve taşımaktan daima gurur duyduğum çubuklu formamdan ayrılacak olmanın verdiği tüm üzüntüme rağmen size bu kez içimden geldiği gibi veda edebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Geçirdiğim bu 2 senede hem şampiyonluk yaşamış, hem küme düşmüş, takım kaptanlığını yapmış bir futbolcu olarak duygularımı belirtmek istiyorum. Aslında beni ne kadar çok iyi anladığınızı ve tanıdığınızı çok iyi biliyorum.

ZOR GÜNLER YAŞATTIM 

Sahadaki mücadelem gayretim ve elimden geleni yapmanın verdiği onuru anlatamam. Sahada dışında da elimden geldiği kadar birliği ve bütünlüğü benimsediğimi herkes bilir. Bugüne kadar yaşadığım duygularımı üzüntülerimi sivri çıkışlarımı kendime saklamaya çalıştım belki de dışarı yansıtarak aileme ve sevdiklerime zor günler yaşattım. İnanın ne benim için ne de sevdiklerim için kolaydı”

AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL

2 senedir formasını terlettiğim büyük Kocaelispor camiasına ve anlı şanlı büyük başta Hodri Meydan olmak üzere bütün Kocaelispor'u menfaatsiz seven tüm taraftarlarımıza aidiyetimle ve bağlılığımla layık olmaya çalışıp elimden gelenin fazlasına gayret ettim. Maalesef sonu hiçbirimizin istediği gibi bitmedi. Keşke farklı bir hikaye yazabilseydik. 2 sene boyunca bu formayı bana layık gören herkese, çalıştığım bütün hocalarıma, rahmetli başkanımız Hüseyin Üzülmez'e daha sonra Başkanımız Engin Koyun'a ve yönetimimize, işçi emekçi tesis ve kulüp çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz 41 kişiyiz birbirimizi iyi biliriz. Ayrılıklar da sevdaya dahil.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme