Bilgi Köprüsü'nden, yeni eğitim yılına merhaba

Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim yılına peş peşe törenlerle merhaba dedi. Bilgi Köprüsü Kurucusu Ali Korkmaz da törenlere katılarak öğrenci ve öğretmenlere başarı diledi.

PEŞ PEŞE TÖRENLER YAPILDI
İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ve 5 ayrı birimden oluşan Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları yeni eğitim-öğretim yılına peş peşe törenlerle merhaba dedi. İlk tören 3-6 yaş arası çift dilli eğitim veren Kids Anaokulu’nda gerçekleşti. Anaokulu bahçesinde yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çocuklar törenin ardından okul bahçesinde bol bol oyun oynayıp, eğlendi. Günün anısına kurum öğretmenlerine küçük hediyeler verildi. Bilgi Köprüsü’nde ikinci tören Montessori Anaokulu’nda yapıldı. Buradaki törene aileler de davet edildi.

KORKMAZ’DAN KUTLAMA
Kids Anaokulu’nda olduğu gibi bu tören de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul bahçesinde kurulan kokteyl masalarında konuklara özel hazırlanan ikramlar yapıldı. Canlı müzik dinletisi gerçekleşti. Yeni eğitim-öğretim yılı büyük bir coşkuyla karşılandı. Bilgi Köprüsü Kreşi ve Özel Öğretim Kursları’nda da törenler oldu. Törenlerin hepsine katılan Bilgi Köprüsü Kurucusu Ali Korkmaz, “Yeni bir eğitim-öğretim yılına başladık. Bilgi Köprüsü olarak 16 yıllık tecrübemizi bu eğitim-öğretim yılına da yansıtacağız. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun. Çocuklarımızın mutluluğu herşeye bedel” dedi.

Bakmadan Geçme