Bir can dünyaya bir can doğaya

TEMA Gebze ile Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No'lu Şube arasında bir yıl önce yapılan anlaşmaya ile.. Sendika üyesi öğretmenlerin anne baba olan her bir üyesi dünyaya da doğaya da birer can kazandırmayı sürdürüyor

TEMA Vakfı Gebze Temsilciliği’nin Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu (Gebze Bölge) Şubesi ile geçen yıl yaptığı anlaşma gereği sendika üyelerinin yeni doğan bebekleri için fidan dikim projesi sürüyor. Her ikisi de Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmen Burcu – Emre Düldül çiftinin yeni doğan bebekleri Kartal Ata onuruna doğaya dikilen fidan belgesi de Düldül Ailesi’nin evine yapılan ziyaretle teslim edildi.

Ziyaret heyetinde sendikanın şube başkanı Orhan Kütük ve kadın komisyonu başkanı Melin Keçeci; TEMA Vakfı Gebze Temsilcisi Feride Özkan ile her ikisi de öğretmen olan üyeler Deniz Yıldız ve Esma Akan yer aldı.

Matematik öğretmeni çift konuklarını henüz 45 günlük Kartal Ata ve Kartal Ata’nın ablası, çiftin 5 yaşındaki kızları Arya ile birlikte ağırladı. Arya Düldül konuklarını eğitim gördüğü okula davet etti.

TEMA Gebze üyesi Deniz Yıldız konuya dair sosyal medya paylaşımında, “Çok güzel anlar yaşadık. Güzel ailemize ve başkan Orhan Kütük şahsında Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube’ye teşekkür eder, sevgilerimizi sunarız. Daha yeşil bir Türkiye için umut yeşertiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme