Bu bölgede tek yön isteniyor

Körfez Güney Mahallesi'nde bazı sokaklarda trafik sıkışıklığının engellenmesi için tek yön uygulamasına geçilmesi isteniyor.

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde yapılan uygulamanın, burada da gerçekleşmesini isteyen esnaf ve vatandaşlar, dar olan sokaklardan giriş ve çıkışın güçlükle sağlandığını belirttiler. Vatandaşlar, Tan, Taner, Canbay, Albay, Saatçi, Dadaş, Ahmet Petrolcü Sokak’ta tek yön uygulamasının şart olduğunu belirtiyorlar.

Özellikle Akademik Lise adlı okulun hizmete geçeceği Ahmet Petrolcü Sokak’ta önlem alınmaması halinde trafiğin içinden çıkılmaz hale geleceği. Belirtilerek, “Burada öğretmenlerin, velilerin araçları giriş, çıkış yapacak. Bir an önce önlem alınmalıdır. İlçede ki diğer okul önlerinde de inceleme sonucu tek yön uygulaması yapılması gerekiyor” şeklinde konuştular.

Bakmadan Geçme